Rekisteriseloste

Tämä on Ravintola Keisarinsataman henkilötietolain (10 ja 24 §) ja EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukainen rekisteri- ja tietosuojaseloste.

  1. Rekisterinpitäjä

Ravintola Keisarinsatama / Kotkan Fun and Food Ky (myöhemmin käytetään Keisarinsatama), Metsontie 41, 48220 KOTKA

puh. 05 219 0333, sähköposti Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. 

  1. Rekisteristä vastaava yhteyshenkilö

Anne Savonen, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. 

  1. Rekisterin nimi

Ravintola Keisarinsataman asiakasrekisteri.

  1. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus on yhteydenpito asiakkaisiin. Henkilötietojen käsittelyn oikeusperuste on rekisterinpitäjän oikeutettu etu olla yhteydessä asiakkaisiin. Asiakkaan tehtyä sopimuksen Keisarinsataman kanssa oikeusperusteena on kyseinen sopimus.

Yritysten ja muiden organisaatioiden edustajien tietoja voidaan käyttää markkinointiin tavoilla, jotka on yleisesti katsottu rekisterinpitäjien oikeutetuksi eduksi. Yksityishenkilöiden tietoja voidaan käyttää markkinointiin, mikäli asiakas on antanut siihen suostumuksen. Rekisteröidyllä on kaikissa tapauksissa oikeus kieltää tietojensa käytön sähköiseen suoramarkkinointiin.

Tietoja ei käytetä automatisoituun päätöksentekoon tai profilointiin.

  1. Rekisterin tietosisältö ja oikeusperuste

Rekisteriin tallennettavia tietoja ovat: henkilön nimi, asema, yritys/organisaatio, yhteystiedot (puhelinnumero, sähköpostiosoite, osoite), www-sivustojen osoitteet, verkkoyhteyden IP-osoite, tunnukset/profiilit sosiaalisen median palveluissa, tiedot tilatuista palveluista ja niiden muutoksista, laskutustiedot, muut asiakassuhteeseen ja tilattuihin palveluihin liittyvät tiedot.

Henkilötietoja käsitellään asiakassuhteen tai tehdyn sopimuksen täytäntöönpanoon tarvittavan ajan. Perustellusta syystä henkilötietoja voidaan säilyttää tätä pidempään arkistointitarkoituksessa (esimerkiksi sopimukset).

Verkkosivuston vierailijoiden IP-osoitteita ja evästeitä käsitellään oikeutetun edun perusteella mm. tietoturvasta huolehtimiseksi ja sivuston vierailijoiden tilastotietojen keruuta varten niissä tapauksissa, kun niiden voidaan katsoa olevan henkilötietoja. Evästeiden käytöstä kerrotaan www-sivustolla.

  1. Säännönmukaiset tietolähteet

Pääasiallinen tietolähde on asiakas itse, jotka saadaan mm. www-lomakkeilla, lähetetyistä viesteistä, sähköpostitse, puhelimitse, sosiaalisen median palvelujen kautta, sopimuksista, asiakastapaamisista ja muista tilanteista, jossa asiakas luovuttaa tietojaan.

Tietoja voidaan hankkia myös viranomais- ja yritystietorekisteristä sekä yhteisiltä yhteistyökumppaneilta.

  1. Tietojen säännönmukaiset luovutukset ja tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle

Tietoja ei luovuteta säännönmukaisesti muille tahoille. Tietoja voidaan julkaista siltä osin kuin niin on sovittu asiakkaan kanssa.

Tietoja ei siirretä EU:n tai ETA:n ulkopuolelle.

  1. Rekisterin suojauksen periaatteet

Rekisterin käsittelyssä noudatetaan huolellisuutta ja tietojärjestelmien avulla käsiteltävät tiedot suojataan asianmukaisesti. Kun rekisteritietoja säilytetään Internet-palvelimilla, niiden laitteiston fyysisestä ja digitaalisesta tietoturvasta huolehditaan asiaankuuluvasti. Keisarinsatama huolehtii siitä, että tallennettuja tietoja sekä palvelimien ylläpitotunnuksia ja muita palvelun turvallisuuden kannalta kriittisiä tietoja käsitellään luottamuksellisesti ja vain niiden työntekijöiden toimesta, joiden työnkuvaan se kuuluu.

  1. Tarkastusoikeus ja oikeus vaatia tiedon korjaamista

Jokaisella rekisterissä olevalla henkilöllä on oikeus tarkistaa rekisteriin tallennetut tietonsa ja vaatia mahdollisen virheellisen tiedon korjaamista tai puutteellisen tiedon täydentämistä. Mikäli henkilö haluaa tarkistaa hänestä tallennetut tiedot tai vaatia niihin oikaisua, pyyntö tulee lähettää kirjallisesti rekisterinpitäjälle. Rekisterinpitäjä voi pyytää tarvittaessa pyynnön esittäjää todistamaan henkilöllisyytensä. Rekisterinpitäjä vastaa asiakkaalle EU:n tietosuoja-asetuksessa säädetyssä ajassa (pääsääntöisesti kuukauden kuluessa).

  1. Muut henkilötietojen käsittelyyn liittyvät oikeudet

Rekisterissä olevalla henkilöllä on oikeus pyytää häntä koskevien henkilötietojen poistamiseen rekisteristä ("oikeus tulla unohdetuksi"). Niin ikään rekisteröidyillä on muut EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen mukaiset oikeudet kuten henkilötietojen käsittelyn rajoittaminen tietyissä tilanteissa. Pyynnöt tulee lähettää kirjallisesti rekisterinpitäjälle. Rekisterinpitäjä voi pyytää tarvittaessa pyynnön esittäjää todistamaan henkilöllisyytensä. Rekisterinpitäjä vastaa asiakkaalle EU:n tietosuoja-asetuksessa säädetyssä ajassa (pääsääntöisesti kuukauden kuluessa).

Evästeet

Vieraillessasi millä tahansa sivulla, jätät elektronisia jälkiä, joista näkee kulkemasi polun; esimerkiksi IP-osoitteen ja domain-nimen. Käytämme näitä tietoja ymmärtääksemme ja tulkitaksemme paremmin keisarinsatama.com-sivuston liikennettä ja kehittääksemme sivustomme standardeja asiakkaidemme eduksi.

Evästekäytäntö

Pyrimme tarjoamaan sinulle parhaan mahdollisen kokemuksen verkkosivustoillamme. Hyödynnämme tässä prosessissa standardimuotoisia ulkopuolisia evästeitä, jotka keräävät tietoja verkkokäyttäytymisestäsi, kun käyt sivustoillamme. Seuraamme myös sitä, kuinka usein käyt verkkosivustoillamme. Keräämämme tiedot ovat nimettömiä eivätkä yksilöi sinua henkilönä, paitsi jos täytät lomakkeen tai vastaat kyselyyn verkkosivustollamme.

Jos et hyväksy tätä käytäntöä, lopeta verkkosivustomme käyttö.

Mitä seuraamme

Emme käytä verkkosivustoillamme yksityisyyttä loukkaavia evästeitä, jotka keräävät henkilötietoja. Käytämme alan standardimuotoisia ulkopuolisia evästeitä, kuten Google Analyticsia, seuraamaan verkkokäyttäytymistäsi ja keräämään yhdistettyjä tilastotietoja seuraavasti:

Seuraamme verkkosivustojemme käyntien määrää, kunkin kävijän tulopaikkaa (eli verkkosivua, josta tulit verkkosivustollemme) ja kunkin kävijän poistumispaikkaa (eli verkkosivua, jolle menet verkkosivustomme jälkeen).

IP-osoitteeseesi yhdistettyä evästettä säilytetään laitteellasi enintään kaksi (2) vuotta. Evästeet ovat pieniä tekstitiedostoja, jotka verkkoselain tallentaa laitteellesi. Niiden avulla voimme seurata, palaatko verkkosivustoillemme.

Evästeiden hallinta

Evästeemme eivät tallenna taloudellisia tietoja tai tietoja, joista voi tunnistaa sinut suoraan (kuten nimeä tai osoitetta). Evästeiden avulla verkkosivustomme saavat vain tietoja verkkokokemuksestasi. Jos et halua meidän seuraavan näitä tietoja, voit asettaa selaimesi hylkäämään evästeet. Katso ohjeet evästeiden poistamiseen ja hylkäämiseen Internet-selaimesi käyttöohjeista. Huomaa, että evästeiden hylkääminen voi vaikuttaa verkkosivustojen käyttökokemukseen ja estää sinua hyödyntämästä joitakin sivujen toimintoja ja palveluja.

Ulkopuoliset evästeet

Käyttäessäsi sivustoamme saatat nähdä ulkopuolista sisältöä, kuten esimerkiksi Google Maps -palvelun avulla esitettävän toimipaikkakartan. Lisäksi tarjoamme mahdollisuuden osallistua toimintaamme ja jakaa tietoja muille sosiaalisissa verkostoissa, kuten Facebookissa ja Twitterissä. Tätä sisältöä näytetään, jotta voimme toimittaa sinulle ajantasaista, huolellisesti valikoitua tietoa, jonka arvelemme kiinnostavan sinua. Tällöin nämä ulkopuoliset sisällöntuottajat voivat kuitenkin tallentaa laitteellesi sellaisia evästeitä, joita emme voi valvoa. Sen vuoksi suosittelemme, että tarkastat tällaiset ulkopuoliset verkkosivustot ja niiden yksityisyyskäytännöt, jos haluat lisätietoja niiden evästeistä ja evästeiden hallinnasta.

Evästeet sivustollamme

Sivustomme voi eri aikoina sisältää linkkejä ulkopuolisille verkkosivustoille. Jos seuraat linkkiä tällaiselle ulkopuoliselle verkkosivustoille, huomaa, että näillä verkkosivustoilla on omat yksityisyys- ja evästekäytäntönsä ja että me emme ole missään vastuussa niiden käytännöistä. Tarkasta näiden verkkosivustojen käytännöt ennen kuin lähetät niihin henkilötietoja.

Muutokset tähän käytäntöön

Julkaisemme kaikki tekemämme muutokset tällä sivulla.

Yhteystiedot

Ravintola Keisarinsatama
Metsontie 41, 48220 Kotka
(Kotkan Höyrypanimo)
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
Puh. 05 219 0333

Palvelemme

Aukioloajat
Ma - pe 11 - 18
La 12 - 22
Su suljettu

Muulloin sopimuksen mukaan.

Seuraa meitä

Varaukset ja tiedustelut

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
Puh. 05 219 0333

Offcanvas

Ravintola Keisarinsatama
Metsontie 41, 48220 Kotka
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
Puh. 05 219 0333